Üdvözlő üzenet

Az oldal az olasz származású énekes és színésznővel Lodovica Comelloval foglalkozik. Legtöbben a Violetta című Disney sorozat által ismerhetik, amiben Francesca megformálója volt. A sorozat összesen 3 évadot élt meg. Lodo 2013-ban a Violetta sorozat alatt elkészítette első önálló szólóalbumát Universo címmel. A Violetta 3. évadjának befejezése után kiadta második szólóalbumát Mariposa címmel.

Lodovica Comello 1990. április 13-án született San Daniele Del Friuliban, Olaszországban.Egészen fiatalon elkezdett énekelni, táncolni és gitározni tanulni. 2009-ben kezdte tanulmányait a Zeneakadémián. 2009 és 2011 között részt vett az Il Mondo di Pattyben, és Brenda Asnicar „Antonella a concerto” elnevezésű turnéján. 2011 tavaszán megkapta a Disneytől első szerepét, a Violetta című argentín tinisorozatban, melyben Francescát alakította.

 

Aktuális frissek
Friss bejegyzések
2018.07.18. 18:26
2018.05.29. 19:40
2018.05.22. 18:44
 
Legfrissebb képek a galériában
 
Run

 
Projectek

Universo
2013. November 19

Lodovica első önálló szólóalbuma 2013 November 19.-én látott napvilágot. Az album első kislemeze, amiből videóklip is készült az az album címadó dala az Universo volt. A következő kislemez az albumról, amiből videóklip is készült, az az Otro Día Más volt. A harmadik kislemez erről az albumról, amihez szintén készült videóklip egy Dusty Springfield dalnak a feldolgozása, az I Only Want To Be With You volt.

Mariposa
 2015. Február 3

Lodovica második szólóalbuma, ami 2 évvel később 2015. Február 2.-án látott napvilágot. Az album első kislemeze, amihez videóklip is társul az a Todo El Resto No Cuenta című dal volt. A második kislemez az a Sin Usar Palabras volt, aminek két változatát is elkészítették. Az eredeti spanyol változatnál közreműködik Abraham Mateo. A másik a lengyel nyelvű változat, aminél a közreműködő a lengyel származású Symon Chodyniecki volt és a dal címe lengyelül a Bez Słow-t kapta. Lodo spanyolul Symon pedig lengyelül énekelte a dalt.

Videóklipek:

  1. Todo el Resto No Cuenta
  2. Sin Usar Palabras/Bez Słow ft. Symon Chodyniecki
  3. Sin Usar Palabras ft. Abraham Mateo

Italia's Got Talent
 
2016 Október

Az Italia's Got talent egy olasz tehetségkutató műsor, aminek Lodovica a műsorvezetője. Idén 2016 októberében Lodovica ismét helyet kapott a műsorban, mint műsorvezető. Jelenleg zajlanak a meghallgatások Olaszországban.

Lodovica Comello: Tutto Il Resto Non  Conta
 2015. Április 2

Lodovica első könyve, amit egy naplóként is el lehet könyvelni. Lodo ír benne a Buenos Airesi élményéről, amikor a Violettát forgatták, a családról,a zenéről, a barátokról, a szerelemről... A könyv 2015 Április 2-án került a könyvesboltokban. A könyvet a Rizzoli Libri adta ki. Egyenlőre Magyarországon nem kapható, és nem is tudni, hogy egyálalán kapható lesz-e.

Non Cadiamo Mai
 2016. Május 13

Lodovica soron következő 3. albumának a kislemeze "Non Cadiamo Mai" címet viseli. A harmadik album ősszel jelenik meg, de azt még nem tudni hogy mi lesz a hivatalos címe.
Videóklip: Non Cadiamo Mai

 

 
 
Kedvencek

 

Olicity

 
Comellistas

 
Lodovica Facebookja
 
 
Lodo twittere
 
Lodovica Instagramja

@lodocomello

 
Universers
Indulás: 2014-09-05
 
Oldal infók
Oldalnév Lodovica-Universo Gportál
Szerkesztő Lili
Nyitás 2014.09.05.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő
Az oldal nem áll kapcsolatban Lodovica Comelloval, sem a családjával, sem pedig a rokonaival.Ez csak egy rajongói oldal. A bejegyzéseket nem Lodovica írja, hanem az oldal adminja. A bejegyzések saját írásúak és keresésűek így a másolása szigorúan tilos.

>>Bővebben

 

 

Legfrissebb hírek Lodo háza tájáról

Poveri Ma Ricchi az HBO kínálatában

Sziasztok!

Ne haragudjatok a friss kimaradások miatt, de dolgozom és mellette kevés időm marad az oldalra. De viszont most egy igazán jó hírrel jöttem. Az HBO megvette a Poveri Ma Ricchi jogait így nálunk is meg lehet tekinteni a filmet azoknak akinek van HBO előfizetése. Az filmet az alábbi időpontokban vetítik. 
 
 
HBO

CSÜTÖRTÖK (JÚLIUS 19.) 20:00
PÉNTEK (JÚLIUS 20.) 04:20
SZERDA (JÚLIUS 25.) 10:55
VASÁRNAP (JÚLIUS 29.) 06:00

 
2018.07.18. 18:26, Lili

Run hivatalos videoklip

Sziasztok!

Itt is lennék, kicsit megkésve ugyan, mert nem tartózkodtam itthon, de elhoztam nektek a Run hivatalos videoklipjét ami május 24-én került fel Lodovica Youtube Vevo csatornájára. Külön érdekesség, hogy a klipet Lodovica férje Tomas Goldsmidt rendezte. Lodo a klipben a Red Valentino által tervezett ruhát illetve Pandora ékszereket viselt. 
 
2018.05.29. 19:40, Lili

Exclusive!!! Lodovica Comello: Run

Sziasztok!

Itt is volnék az új dallal, ami hivatalosan tegnap jelent meg a Run címet viseli és az Une Canzone Per Me dalszövegíró versenyének a győztes dala. Feltöltöttem az oldal videós aloldalára a dalt így bármikor meg tudjátok hallgatni. Remélem örültök neki. Hallgassátok és szeressétek. :) Szerintem nagyon szép szövege van, és külön plusz pont az angol dalszöveg. Ha gondoljátok lefordítom aki esetleg nem értené miről énekel.  

2018.05.22. 18:44, Lili

Une Canzone Per Me: Run: A győztes dal

Sziasztok!
Mint tudjuk Május 15-én véget ért az Una Canzone Per Me castingja, ahol tehetséges dalszövegírók küldhettek Lodovicának dalokat, nos meg lett az eredmény és a győztes dal a Run lett, amit Agnese Bighin írt Lodo számára. Ennek a dalnak és a hozzá készült videónak tegnap este volt a premierje a Sky Uno csatornán Olaszországban. Egyenlőre még csak képeket tudok hozni a műsorról, ami a dal videójából származik, ugyanis egyenlőre még Magyarországon nem érhető el se a videóklip se a dal jó minőségűbe, de talán pár óra vagy pár nap és mi is meghallgathatjuk. Addif is csodáljátok meg  a képeket a galériában. 

cq5dam_web_738_462.jpeg cq5dam_web_738_462_28529.jpeg cq5dam_web_738_462_28429.jpeg cq5dam_web_738_462_28329.jpeg

2018.05.22. 12:11, Lili

Galéria probléma megoldódott, modulok frissítése

Sziasztok!

Na a galéria helyre jött, aminek örülök viszont, már nem akarok többet módosítani rajta, mert nem szeretném ha bármi is elveszne a galériába úgyhogy marad az eddigi téma. Egyébként ahogy nézegettem a menüpontokat és pótolgatom a képeket, némelyik modult frissítettem, a képeket illetve a leírásokat hozzá, valamit megpróbálom némelyiket kiegészíteni képekkel. Például a tetoválási menüpont is frissül képek és leírás terén, illetve a szinkronhangok modul is frissült egy kicsit. A régiekhez visszatérve, nem tudom érdekel-e titeket még de találtam képeket Lodo ruháiról amiket a koncerten viselt, még 2015-ben a Lodovica World Tour-on. Azokat szerintem még kiegészítem képekkel. Remélem tetszeni fog. A linkeket hozom, amint kész vagyok vele. 
 

A frissült modulok: Lodo style Tetoválása

2018.05.21. 16:08, Lili

Radio Italia műsor, Run kislemez

Sziasztok!

Sajnos a galériára nem sikerült megoldást találnom, így úgy marad ahogy most van, sajnálom, nem így terveztem sajnos figyelmetlen vagyok. De azért a maradandó képeket feltöltöttem. Először is a régebbi hírt teszem alulra és az újabbat felülre, másjust 15-én Lodo részt vett a Radio Italia műsorában, ahol az Italia's Got Talentről beszélgettek. Erről pótóltam a képet, valamit amíg várunk az új Una Canzone Per Me győztes dalra ami ma fog debütálni, addig feltöltöttem a hozzá készült borítóképet a galériába, valamint egy rövidke betekintőt is kaptunk a klipből. 
 
Run kislemez borító
 
Ddb18ewXUAAtRot.jpg   
2015.05.15 - Radio Italia (Italia's Got Talent)
 
DdRbTFpWkAALKKy.jpg DdRbR42XkAAUzaR.jpg DdRbNITXkAIvj6c.jpg DdRbMCvXUAAjGZA_28129.jpg
 
Run klip előzetes
 
 

Lodovica Comello (@lodocomello) által megosztott bejegyzés,

 

2018.05.21. 12:48, Lili

Galéria probléma

Sziasztok!

Az a dolog állt elő, hogy az új design, csak mozillába működik és a chromeba valamiért nem, lehet én rontottam el valamit nem tudom, de most sikerült, úgy megcsinálni, hogy mozzillában is a régebbi design legyen meg chrome-ba is. Nem akarom hogy kavarodás legyen abból hogy aki chrome-ba nézi annak is más legyen a galéria kinézet, meg aki mozzilába annak is más legyen. Úgyhogy marad a régi, bár én azt is nagyon szeretem, szóval talán annyira nem is bánom, és remélem nem haragszotok meg érte. Úgyhogy marad a rózsaszín téma. De ígérem hamarosan visszatérek az oldalra. És a képeket is igyekszem pótolni. :) 
2018.05.20. 16:58, Lili

Helyzetjelentés2: Nincs friss mert pótolni kell a képeket a menüpontokban

Sziasztok újra!

Na az a nagy helyzet állt elő, hogy sajnos rá kellett jönnöm, hogy az oldalról a képek a menüpontokban teljesen eltűntek, ami mint kiderült azért történt mert az oldal már nem létezik ahova feltöltöttem. Szóval most friss helyett ezeket a képeket próbáltam pótolni több, kevesebb sikerrel, ugyanis némelyik már nem volt meg a gépemen és amit vissza tudtam állítani az pedig nem a legjobb minőségű amit sajnálok, és mellette ami még az bosszant, hogy egy üzenetet nem küldenek amiben leírják, hogy mentsd le a képedet mert törlik az oldalt. Na mindegy ez most egyéni szociáis probléma. Úgyhogy a friss most ismét késik, mert holnap meg utazok el 1 napra és nem leszek netközelben. Sajnálom hogy mostanság ennyire nem voltam aktív mert ha az lettem volna akkor talán a képeim se vesznek el. De sajnos én is mindig mindent az utolsó pillanatba veszek észre. Ami a galériát illeti lehet látni fogtok egy kis káoszt képek terén, mivel most oda töltöm fel az oldalon lévő képeket. Ja és a galéria designja frissült, a sablonért köszönet a glamour factorynak.

RÖGZÍTETT BEJEGYZÉS!!!!

2018.05.18. 21:25, Lili
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!