Üdvözlő üzenet
 
Legfrissebb képek a galériában

 

Lodovica Comello: #Noi2 mini koncertsorozat

Lodovica 2017.05.19-én Rómában valamint 2017.05.26-án Milánóban tart egy-egy koncertet, ami a #Noi2 nevet kapta. Rómában az Auditorium Parco della Musica - Sala Sinopoliban. Milánóban pedig a Teatro degli Arcimboldiban tartja. Mindkét koncert 21 órakor kezdődik. Lodo ezen a koncerten szeretné bemutatni a közönségnek a 3. szólóalbumát is, amit csak ezen a koncerten hallhatnak a rajongók. A jegyeket már most meg lehet vásárolni, az árak szektoroktól függően eltérnek egymástól. További információk a jegyek linkre kattintva. 

JEGYEK Hivatalos
50 Shades Of Colours
 
Projectek

Universo
2013. November 19

  Mi ez? Első szólóalbum
 Szerep: Önmaga, énekesnő
 Állapot: Kapható a boltokban
Lodovica első önálló szólóalbuma 2013 November 19.-én látott napvilágot. Az album első kislemeze, amiből videóklip is készült az az album címadó dala az Universo volt. A következő kislemez az albumról, amiből videóklip is készült, az az Otro Día Más volt. A harmadik kislemez erről az albumról, amihez szintén készült videóklip egy Dusty Springfield dalnak a feldolgozása, az I Only Want To Be With You volt.

Mariposa
 2015. Február 3

  Mi ez? Második szólóalbum
 Szerep: Önmaga, énekesnő
 Állapot: Kapható a boltokban

Lodovica második szólóalbuma, ami 2 évvel később 2015. Február 2.-án látott napvilágot. Az album első kislemeze, amihez videóklip is társul az a Todo El Resto No Cuenta című dal volt. A második kislemez az a Sin Usar Palabras volt, aminek két változatát is elkészítették. Az eredeti spanyol változatnál közreműködik Abraham Mateo. A másik a lengyel nyelvű változat, aminél a közreműködő a lengyel származású Symon Chodyniecki volt és a dal címe lengyelül a Bez Słow-t kapta. Lodo spanyolul Symon pedig lengyelül énekelte a dalt.

Videóklipek:

  1. Todo el Resto No Cuenta
  2. Sin Usar Palabras/Bez Słow ft. Symon Chodyniecki
  3. Sin Usar Palabras ft. Abraham Mateo

Italia's Got Talent
 
2016 Október

  Mi ez?: Tehetségkutató műsor
  Évad: 2. évad
  Szerep: Műsorvezető
  Állapot: Válogató
Az Italia's Got talent egy olasz tehetségkutató műsor, aminek Lodovica a műsorvezetője. Idén 2016 októberében Lodovica ismét helyet kapott a műsorban, mint műsorvezető. Jelenleg zajlanak a meghallgatások Olaszországban.

Lodovica Comello: Tutto Il Resto Non  Conta
 2015. Április 2

Mi ez?: Könyv
Szerep: Író
Állapot: Kapható a boltokban
Lodovica első könyve, amit egy naplóként is el lehet könyvelni. Lodo ír benne a Buenos Airesi élményéről, amikor a Violettát forgatták, a családról,a zenéről, a barátokról, a szerelemről... A könyv 2015 Április 2-án került a könyvesboltokban. A könyvet a Rizzoli Libri adta ki. Egyenlőre Magyarországon nem kapható, és nem is tudni, hogy egyálalán kapható lesz-e.

Non Cadiamo Mai
 2016. Május 13

 Mi ez?: Kislemez
 Szerep: Énekesnő
 Forgalmazó: Sony Italia
                         Nyelv: Olasz 
Lodovica soron következő 3. albumának a kislemeze "Non Cadiamo Mai" címet viseli. A harmadik album ősszel jelenik meg, de azt még nem tudni hogy mi lesz a hivatalos címe.
Videóklip: Non Cadiamo Mai

 

 
Kedvencek

 

Olicity

 
Comellistas
 
Lodovica Facebookja
 
 
Lodo twittere
 
Lodovica Instagramja

@lodocomello

 
Universers
Indulás: 2014-09-05
 
Legfrissebb hírek Lodo háza tájáról

Hatalmas magyarázat amiért nem volt friss az oldalon

2017.03.27. 17:24, Lili

Sziasztok drágáim!
Egy hatalmas magyarázattal tartozom nektek, hogy miért nem volt friss az oldalon ebben a hónapban. Részben azért mert rengeteg minden történt velem mostanság. Jelenleg dolgozom, és emiatt nagyon kevés időm marad bármit is csinálni. Imádom az oldalt szerkeszteni, de egyenlőre fogalmam sincsen mi legyen az oldal sorsa, ugyanis rengeteg frissel el vagyok maradva, amit fogalmam sincsen hogyan fogok összeszedni és bepótolni az oldallal. Nem szeretném elhanyagolni se, mert szeretem csinálni, és rengeteg nagyszerű dolog történt mostanában Lodovicával kapcsolatosan, talán ezért is nehéz a frisst elhoznom, mert rengeteg van belőle. Semmiképp sem szeretném az oldalt bezárni vagy ilyesmi, de mostanság kevés az időm rá. Talán egy kis szünetet kéne beiktatni az oldalon. Írjátok meg nekem a chatbe, hogy mi legyen. Én még mindig nagyon szeretem Lodovicát félreértés ne essék, csak mostanában nem tudok elég időt fordítani az oldalra. Amit én nagyon sajnálok. De tényleg. Rengeteg elmaradt dolog van az oldalon, és képtelenség 1 teljes hónap anyagát bepótolni. Remélem megértetek, hogy munka mellett kevés időm marad az oldalra. De mindenképpen szeretnék visszatérni, csak nem tudom mikor. Addig is kérlek titeket legyetek türelemmel.

Sanremo 2017 dalverseny

2017.02.12. 22:39, Lili

Sziasztok!
Elnézéseteket kérem, hogy nem hoztam frisst Lodovicáról, de el voltam utazva és nem voltam gépközelben. De eközben is követtem, hogy mit történtek Lodovicával. Az elmúlt napokban, mint tudjuk Lodovica részt vett a Sanremo 2017 dalversenyen. A dalverseny előtti napon megjelent az Il Cielo Non Mi Basta kisfilmje is. Valamint a feldolgozás, dal ami a Le Mille Bolle Blu címet viseli és Mina szerzeménye volt, aki 1961-ben adta elő ezt a dalt a versenyen. A verseny 4 fordulóból állt, az 5. már a finálé napja volt. Lodovica az első fordulóban a saját dalát énekelte az Il Cielo Non Mi Basta-t, másodikban Mina dalának feldolgozását a Le Mille Bolle Blút, a harmadik, és a negyedik napon ismét a saját dalával versengett az 5. napon a finálé napján szintén a saját dalát adta elő. A végső eredményhirdetésen, azonban, csak a 12. helyig jutott el a dalával az Il Cielo Non Mi Bastaval.  Az eseményekről képek is készültek amiket elhoztam nektek. A vörösszőnyeges megjelenéstől kezdve a végső fináléig megjelent képeket mind feltöltöttem a galériába. 

2017.02.06. - Sanremo vörösszőnyeg

1486547926-1486547631-olycom-20170206212635-22089265.jpg 1486547926-1486547630-olycom-20170206212622-22089264.jpg 1486547926-1486547630-olycom-20170206212617-22089263.jpg

2017.02.07 - Il Cielo Non Mi Basta (1. forduló)

lodovica-comello-vestito-sanremo.png lodovica-comello-sanremo-vestito.png lodovica-comello-con-abito-colorato.jpg

2017.02.09. - Le Mille Bolle Blu (Cover by: Mina) (3. forduló)

ludovica-comello-630x420.jpg 090955631-05385b10-ca28-4153-a905-1f9497516222.jpg letoltes.jpg

2017.02.10. - Il Cielo Non Mi Basta (4. forduló)

Lodovica-Comello-Sanremo-2017.png LAPR1648.JPG comello.png

2017.02.11 - Il Cielo Non Mi Basta (Finálé)

lodovica-comello-in-vivetta-festival-di-sanremo-2017-serata-finale.jpg C4a_yt9XAAAwVdy.jpg C4a_yt9WAAEqaHG.jpg

TGCom24 interjúja Lodovicával

2017.02.02. 19:55, Lili

Sziasztok drágáim!
Hoztam nektek egy interjút Lodovicával, amit a TGCom24 oldal osztott meg. Az interjúban rengeteg érdekességet megtudhatunk Lodovica idei terveivel kapcsolatban. A fordítást néhol át kellett fogalmaznom, hogy magyarosabban hangzon, és mivel fordító alkalmazást használtam lévén hogy nem tudok olaszul, úgyhogy az esetleges hibákért elnézéseteket kérem. 

Lodovica Comello: „Visszatérek a zenéhez, az én igazi szenvedélyemhez”

Az énekes, színésznő és műsorvezető beszél a TGCom24-nek az életútjáról.

A közösségi oldalakon milliók követik a világ minden tájáról, akik a Violetta által ismerték meg. De a régi Disneynél szerzett tapasztalatok után, Lodovica Comello az elmúlt két év alatt az olasz televízióban való tevékenysége után, készen áll arra, hogy visszatérjen az „első nagy szerelméhez”: a zenéhez. Látni fogjuk a 26 éves lányt, a Sanremo színpadán a dalával az „Il Cielo Non Mi Basta”-val és készül a legújabb albuma is. A TGCom24-nek mesél a múltról és a jövőről.

Lodovica Comello: "Ritorno alla musica, la mia vera passione"

Lodovica, hogyan tér vissza zenéhez?

Egy új lemezt készítek, ami tavasszal jön ki, a zene mindig is közös szál volt az életemben, az első nagy szerelmem. Valójában mindig éneklek, a televíziózási szünet után szeretnék visszatérni, mint énekes.

Élőben is?

Be fogom mutatni az új munkámat, élőben májusban Rómában (19-én az Auditorium Parco della Musica-ban) és Milánóban (26-án a Teatro degli Arcimboldiban) A #Noi2 hashtaggel úgy döntöttem, hogy hangsúlyozom a  köteléket  a rajongóimmal.

Milyen zenét szeretsz?

Meghallgatok mindent, mostanában az észak-európai pop-ot. Őrülten szeretem a 17 éves norvég Aurórát, valamint Agnese Obelt, a Florence & the Machine-t és Siát.

Melyik művésszel szeretnél együttműködni?

Tisztelem Cesare Cremoninit, mert amikor kicsi voltam a szobámba volt róla egy plakátom, amin kék volt a haja. Istenről ír, szeretem a dalait, az én kedvenc művészem, egész Olaszországban. De az álmom, akit mondanék az Bruce Springteen lenne.  Sok koncertjét láttam már.

Mi történt a Violetta után?

Nem tagadom, hogy egy nagyon szerencsés kaland volt, de mi nőttünk és változtunk, úgy mint az én zenei ízlésem. Örülök, hogy emlékeznek rám a Violettából, és hogy  a közönség velem együtt nőtt fel. Ez olyan, mint a Harry Potter, egy márka, amit magunkkal hordunk örökké. De van egy másik dolog is...

A volt Disney személyek közül kit szeretsz?

Kedvelem Miley Cyrust, nem zavar, hogy vetkőzike-e vagy sem, megnyugodhatsz. Szeretem az életútját. Én személy szerint nem szeretem, hogy a botrányaira összpontosítanak, de megértem, az útja távol áll az elképzeléseinktől. Ami engem érdekel, hogy a tudásomat értékeljék, és nem kell másra hárítanom a figyelmet.

A televíziózás szórakoztatja?

Igen, nekem tetszik, hogy vándorolhatok, nekem ez egy módja, hogy sose unatkozzak. Most azonban koncentrálok a zenére...

Majd nemsokára találkozunk a színpadon Sanremoban. Készen állsz?

Én arra fogok törekedni, hogy értelmes legyek. Én nagyon félek a színpadon, de izgatott is vagyok, a szó szoros értelmében, hogy tetszeni fog-e nekik...A színpadon sokszor léptem már fel, de ez más. Van egy szorongási skálám, amikor nem tudok aludni, és ez összeszorítja a gyomromat.  De a színpadon, mindent elérhetek. Sanremo számomra a zene, és büszke vagyok arra, hogy itt lehetek. 

Forrás: TGCom24

Il Cielo Non Mi Basta promóciós kép

2017.02.02. 16:25, Lili

Sziasztok drágáim!
Megkaptuk az első promóciós képet (ami mellesleg Lodo új borítóképe is a közösségi oldalain) ,  az Il Cielo Non Mi Basta című dalhoz, amit Lodo fog előadni a Sanremo Fesztiválon. Lodovica azt nyilatkozta ezzel a dallal, hogy egy nagyon intenzív és szerelmes dalról van szó. Ezen kívül új információként Lodo a 2 bejelentett élő koncerten szeretné bemutatni az eddig kiadatlan 3. albumát, ami ismét a Sony Music gondozásában kerül kiadásra tavasszal. 

Lodo_icnmb.jpg 16426287_1366649680073535_7409071826202716522_n.jpg  

TV Sorrisi e Canzoni és Radio Italia videók

2017.02.01. 18:38, Lili

Sziasztok drágáim!
Most videókat hoztam nektek az előző bejegyzéshez kapcsolódik, csak nem akartam összesűríteni a képeket a videókkal így ezeket most külön bejegyzésben osztom meg veletek. Az egyik videó az a Radio Italia interjú a szőnyeges bevonuláskor készült, a másik két videó pedig a TV Sorrisi e Canzoni által készült egy interjú Lodovicával, ahol beszél a Sanremo fesztiválról, valamint a vadi új daláról, amit elő fog adni. A másik videó pedig a múltkori színfalak mögötti vdeó hosszabb változata, amiben már a fotózásba is betekinthetünk. 

TV Sorrisi e Canzoni fotósorozat és Radio Italia interjú

2017.02.01. 17:29, Lili

Sziasztok!
2017.01.30-án a TV Sorrisi e Canzoni magazin számára készült egy fotósorozat, ami külön a Sanremo 2017 versenyére épül amiben köztudottan Lodo is részt vesz. A fotósorozaton készült képeken gyönyörűen fest Lodovica. A képeket Pigi Cipelli készítette. Ezen kívül a magazin címlapja is felkerült a galériába. Szintén ezen a napon Lodo részt vett egy interjún a Radio Italiánál, erről kaptunk képeket a szőnyeges megjelenésről, illetve az interjú közben is készült pár kép. 

Sanremo_2017-197-498x748.jpg Sanremo_2017-196-498x748.jpg Sanremo_2017-195-498x748.jpg

C3fW3YgW8AAMe2U.jpg  

588b26ae41041.jpg 588b26ae4049c.jpg 588b26ae41bfa.jpg

588b26e5de533.jpg 588b26e5dd595.jpg 588b26e5dc5f4.jpg

Exkluzív: Il Cielo Non Mi Basta dalszöveg

2017.01.31. 17:17, Lili

Sziasztok!
Egy nagyon exkluzív hírrel jöttem számotokra, ugyanis kiszivárgott a Il Cielo Non Mi Basta dalszövege, amit Lodo a Sanremo 2017 fesztiválon fog elénekelni egy verseny keretében. A saját dalán kívül még egy feldolgozást is elő fog adni ami a Le Mille Bolle Blu, ami Mina szerzeménye.
Valamint, az előbbi bejegyzésben említett 2 fellépésen Rómában és Milánóban is hallható lesz a dal. A dal szövege pedig lentebb látható.

 LODOVICA COMELLO – IL CIELO NON MI BASTA
Lascia pure che io mi avvicini un po’
quanto non so
Giusto il tempo di farci male
e andare via di schiena
Ci nasconderemo al buio
per non farci prendere
dalle luci del mondo
dal rumore sordo delle macchine
Mi prendero solo un po’ di te
un istante di complicità
un deserto di felicità
che passerà e lascerà la polvere
che come il vento ci confonderà
Respiriamo insieme questa luna piccola che muore
ci nasconderemo bene
proveremo a vivere
anche solo un momento
come se non esistessero le regole
Mi prendero solo un po’ di te
un istante di complicità
un deserto di felicità
che passerà e lascerà la polvere
che come il vento ci confonderà
E se vuoi darmi il cielo non mi basta
Lascia pure che io mi avvicini un po’
Mi prendero solo un po’ di te
un istante di complicità
un deserto di felicità
che passerà e lascerà la polvere
E se vuoi darmi il cielo non mi basta
il cielo non mi basta
il cielo non mi basta
A dalt írta:  Federica Abbate, Antonio Di Martino, Dario Faini e Fabrizio Ferraguzzo.

Lodovica meglepetése 2017-re a rajongóknak

2017.01.31. 16:35, Lili

Sziasztok!
Ma egy aprócska hírrel, de annál nagyszerűbb nem is lehetne, mert Lodo tegnap megosztott egy rövid videót, amit a boomerang instagram alkalmazással készített, amiben egy kinder tojásból származó meglepetés dobozka volt.
Aznap meg is kérdezte a rajongóitól a közösségi oldalán, hogy kinyissuk-e együtt holnap? (vagyis ma).  A rajongók természetesen igennel válaszoltak, és a meglepetés dobozka, amit a mai nap ki is bontott Lodo nem mást tartogatott mint...A videóból kiderül. ;)

A első videó a tegnapi a második pedig a mai.

A videóban kiderült, hogy a meglepetés az volt hogy Lodovica 2x is élőben fellép májusban. Az egyik helyszín Rómában lesz 2017.05.19-én a  másik pedig Milánóban 2017.05.26-án.  Rómában 21 órakor lesz a koncert a Sala Sinopoli, Auditorium Parco della Musica-ban lesz láthatató. Milánóban pedig szintén 21 órás kezdéssel a Teatro degli Arcimboldi-ban lesz a koncert. 

Sanremo 2017: Backstage avagy készülődés a fesztiválra

2017.01.28. 19:10, Lili

Sziasztok!
Tudom, hogy múlthétre ígértem a friss híreket az oldalon, de sajnos közbe jött néhány dolog ami miatt nem sikerült megoldanom a frisst az oldalon. Lodovica jelenleg készül a Sanremo Fesztiválon lévő fellépésére, amiről képeket is osztott meg, a ruhájáról amit valószínűleg viselni fog, valamint a filmes csapóról ami ugye a forgatást jelzi, az Il Cielo Non Mi Basta felirat látható rajta ami ugye Lodo új dala valamint hogy a férje Tomas Goldshmidt lesz a rendező. Január 17-én a TV Sorrisi e Canzoni készített egy rövid videót azokkal akik szintén fellépnek a fesztiválon ahol éppen a készülődés zajlott és a próbák, a videót feltölöttem az oldal hivatalos videós aloldalára amit megtekinthettek. A videón kívül pár kép is készült azokat pedig a galériában találjátopk meg. 

16196075_1360741117331058_580338074622411862_n.jpg 16266316_1359879887417181_8354708141160060859_n.jpg 

backstage-copertina-sanremo-32-1150x748.jpg backstage-copertina-sanremo-29-1150x748.jpg 15965242_1338494972889006_7460596782895683841_n.jpg

 

SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - TUDJ MEG TÖBBET SELENA GOMEZ MAGÁNÉLETÉRÕL, SZERELMÉRÕL, CSALÁDJÁRÓL, KARRIERÉRÕL!    *****    HA TE IS IMÁDOD A ZÖLD ÍJÁSZ VILÁGSIKERÛ SOROZAT ELBÛVÖLÕ SZERELMESPÁRJÁT AKKOR ITT A HELYED! MAGYAR OLICITY SITE    *****    The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Rendhagyó kedvezményt ajánlok Nektek, Te monhatod meg, hogy mi legyen az ára. Pl.: Születési, párkapcsoklati, horoszkóp.    *****    KÖNYVismertetõk, kötelezõ olvasmányok    *****    BOOKFANCLUB -> A könyvek birodalma elvezet a képzelet csendes világába!<<-BOOKFANCLUB    *****    Ingyenes, korlátlan képfeltöltés!!! www.kepfeltolto.eu    *****    Autista - Állatbarát - Homoszexuális - Intelligens - Kívülálló - Mûvészlélek - Segítõkész - Toleráns    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!    *****    HAT ÉVE ONLINE! - LÁTOGASS EL MAGYARORSZÁG EGYETLEN MÛKÖDÕ SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALÁRA! - HAT ÉVE ONLINE!    *****    A SZULTÁNA: HÍREK - KÉPEK - SOROZATISMERTETÕK - TÖRTÉNELMI INFÓK - ÉRDEKESSÉGEK MINDEN MENNYISÉGBEN A SOROZATRÓL    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Itt a nyár! Kivirágzott a mályva és a pipitér! Hogy mit szólt ehhez a két virágmanó? Gyere, és olvasd el a Mesetárban!    *****    STITCHERS - Magyarország egyetlen oldala a természetfeletti krimi-drámasorozatról! A Stitchers sorozatot megéri nézni!    *****    Nézz Élõ live filmet gportalon. Klikk klikk klikk.    *****    Gréti. 23. Egyetemista. Chevelle. Rap. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Élõ live mozifilmek. Ha szereted a filmeket, sorozatokat, meséket akkor itt a helyed!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    ARIANA GRANDE TODAY - MAGYARORSZÁG EGYETLEN ARIANA GRANDÉVAL FOGLALKOZÓ HONLAPJA - TUDJ MEG RÓLA MINDENT    *****    KOSEMBLOG.GP//A MAGYAR "A SZULTÁNA" RAJONGÓI OLDAL//BY: KÖSEM// KOSEMBLOG.GP//MINDEN, AMI KÖSEM...