Legfrissebb képek a galériában

 
Run

 
Projectek

Universo
2013. November 19

Lodovica első önálló szólóalbuma 2013 November 19.-én látott napvilágot. Az album első kislemeze, amiből videóklip is készült az az album címadó dala az Universo volt. A következő kislemez az albumról, amiből videóklip is készült, az az Otro Día Más volt. A harmadik kislemez erről az albumról, amihez szintén készült videóklip egy Dusty Springfield dalnak a feldolgozása, az I Only Want To Be With You volt.

Mariposa
 2015. Február 3

Lodovica második szólóalbuma, ami 2 évvel később 2015. Február 2.-án látott napvilágot. Az album első kislemeze, amihez videóklip is társul az a Todo El Resto No Cuenta című dal volt. A második kislemez az a Sin Usar Palabras volt, aminek két változatát is elkészítették. Az eredeti spanyol változatnál közreműködik Abraham Mateo. A másik a lengyel nyelvű változat, aminél a közreműködő a lengyel származású Symon Chodyniecki volt és a dal címe lengyelül a Bez Słow-t kapta. Lodo spanyolul Symon pedig lengyelül énekelte a dalt.

Videóklipek:

  1. Sin Usar Palabras ft. Abraham Mateo

Italia's Got Talent
 
2016 Október-2019...

Az Italia's Got talent egy olasz tehetségkutató műsor, aminek Lodovica a műsorvezetője. Idén 2016 októberében Lodovica ismét helyet kapott a műsorban, mint műsorvezető. Jelenleg zajlanak a meghallgatások Olaszországban.

Lodovica Comello: Tutto Il Resto Non  Conta
 2015. Április 2

Lodovica első könyve, amit egy naplóként is el lehet könyvelni. Lodo ír benne a Buenos Airesi élményéről, amikor a Violettát forgatták, a családról,a zenéről, a barátokról, a szerelemről... A könyv 2015 Április 2-án került a könyvesboltokban. A könyvet a Rizzoli Libri adta ki. Egyenlőre Magyarországon nem kapható, és nem is tudni, hogy egyálalán kapható lesz-e.

Non Cadiamo Mai
 2016. Május 13

Lodovica soron következő 3. albumának a kislemeze "Non Cadiamo Mai" címet viseli. A harmadik album ősszel jelenik meg, de azt még nem tudni hogy mi lesz a hivatalos címe.
Videóklip: Non Cadiamo Mai

 

 
 
Kedvencek

 

Olicity

 
Comellistas

 
Lodovica Facebookja
 
 
Lodo twittere

 
Lodovica Instagramja

@lodocomello

 
Universers
Indulás: 2014-09-05
 
Oldal infók
Oldalnév Lodovica-Universo Gportál
Szerkesztő Lili
Nyitás 2014.09.05.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő
Az oldal nem áll kapcsolatban Lodovica Comelloval, sem a családjával, sem pedig a rokonaival.Ez csak egy rajongói oldal. A bejegyzéseket nem Lodovica írja, hanem az oldal adminja. A bejegyzések saját írásúak és keresésűek így a másolása szigorúan tilos.

>>Bővebben

 

 

Legfrissebb hírek Lodo háza tájáról

Visszatérés

Sziasztok drágáim

Tudom hogy azt mondtam hogy már nem szeretném frissíteni az oldalt a továbbiakban, de egy ideje motoszkál a fejemben a gondolat hogy mégis csak valamilyen módon vissza kéne térni az oldalhoz. Nem tudom igazából hogy hogyan legyen ez a visszatérés dolog. Ti mit szeretnétek látni az oldalon, Milyen képeket töltsek fel? A kimaradt régebbi képeket is töltsem fel vagy csak az idei évben megjelenteket? Remélem van még aki ezt olvassa és szeretné viszontlátni az újra aktív oldalt. Sajnálom hogy ennyire eltávolodtam az oldaltól de úgy éreztem hogy erre most szükség volt nekem, de sose ígértem azt hogy nem térek vissza. Most valahogy úgy érzem képes lennék rá. Szóval írjatok tippeket,ötleteket, akár a chatbe, akár itt a bejegyzés alatti komment szekcióban.  Köszönöm a megértéseteket előre is és remélem hogy visszatér ugyanaz a látpgatottság mint régen, és akik eddig is látogatták az oldalt friss hírek nélkül is annak nagyon hálás vagyok és millió puszit küldök érte. 
 
Viszont ennek apropóján feltöltöttem pár eddig nem látott fotósorozat képet Lodovicáról amit Cosimo Buccolieri készített még róla a tavalyi évben.
 
377a1bf6-a9a1-4b49-a0c3-8188e91f3c73.jpg 103dea87-5baa-4a10-885a-ad082c0c44dc.jpg  
 
2019.02.06. 23:27, Lili

Életjel!

Sziasztok!

Ne hargudjatok rám, hogy ennyire elhanyagolom az oldalt, de összejött néhány dolog ami miatt úgy érzem hogy jó ideje végét járja az oldal, már nem igazán van kedvem a szerkesztésében, mert alig látok bármiféle visszajelzést hogy tetszik-e nektek és érdemes-e fent tartani, bármennyire is szeretem Lodovicát. Tény hogy elég sok minden történt vele mostanságban és elég nehéz lenne azt a sok elmúlt hónapnyi friss hírt bepótolni még nekem is. Nem tudom van-e értelme mert a látogatók is csökkentek valamint a chatbe se ír senki így olyan mintha tényleg zéró látogatottság lenne és semmi visszajelzés, hogy szeretitek-e azt amit csinálok. 
2018.10.05. 12:23, Lili

Poveri Ma Ricchi az HBO kínálatában

Sziasztok!

Ne haragudjatok a friss kimaradások miatt, de dolgozom és mellette kevés időm marad az oldalra. De viszont most egy igazán jó hírrel jöttem. Az HBO megvette a Poveri Ma Ricchi jogait így nálunk is meg lehet tekinteni a filmet azoknak akinek van HBO előfizetése. Az filmet az alábbi időpontokban vetítik. 
A teljes méretű képhez kattints ide
 
 
HBO

CSÜTÖRTÖK (JÚLIUS 19.) 20:00
PÉNTEK (JÚLIUS 20.) 04:20
SZERDA (JÚLIUS 25.) 10:55
VASÁRNAP (JÚLIUS 29.) 06:00

 
2018.07.18. 18:26, Lili

Run hivatalos videoklip

Sziasztok!

Itt is lennék, kicsit megkésve ugyan, mert nem tartózkodtam itthon, de elhoztam nektek a Run hivatalos videoklipjét ami május 24-én került fel Lodovica Youtube Vevo csatornájára. Külön érdekesség, hogy a klipet Lodovica férje Tomas Goldsmidt rendezte. Lodo a klipben a Red Valentino által tervezett ruhát illetve Pandora ékszereket viselt. 
 
2018.05.29. 19:40, Lili

Exclusive!!! Lodovica Comello: Run

Sziasztok!

Itt is volnék az új dallal, ami hivatalosan tegnap jelent meg a Run címet viseli és az Une Canzone Per Me dalszövegíró versenyének a győztes dala. Feltöltöttem az oldal videós aloldalára a dalt így bármikor meg tudjátok hallgatni. Remélem örültök neki. Hallgassátok és szeressétek. :) Szerintem nagyon szép szövege van, és külön plusz pont az angol dalszöveg. Ha gondoljátok lefordítom aki esetleg nem értené miről énekel.  

2018.05.22. 18:44, Lili

Une Canzone Per Me: Run: A győztes dal

Sziasztok!
Mint tudjuk Május 15-én véget ért az Una Canzone Per Me castingja, ahol tehetséges dalszövegírók küldhettek Lodovicának dalokat, nos meg lett az eredmény és a győztes dal a Run lett, amit Agnese Bighin írt Lodo számára. Ennek a dalnak és a hozzá készült videónak tegnap este volt a premierje a Sky Uno csatornán Olaszországban. Egyenlőre még csak képeket tudok hozni a műsorról, ami a dal videójából származik, ugyanis egyenlőre még Magyarországon nem érhető el se a videóklip se a dal jó minőségűbe, de talán pár óra vagy pár nap és mi is meghallgathatjuk. Addif is csodáljátok meg  a képeket a galériában. 

cq5dam_web_738_462.jpeg cq5dam_web_738_462_28529.jpeg cq5dam_web_738_462_28429.jpeg cq5dam_web_738_462_28329.jpeg

2018.05.22. 12:11, Lili

Galéria probléma megoldódott, modulok frissítése

Sziasztok!

Na a galéria helyre jött, aminek örülök viszont, már nem akarok többet módosítani rajta, mert nem szeretném ha bármi is elveszne a galériába úgyhogy marad az eddigi téma. Egyébként ahogy nézegettem a menüpontokat és pótolgatom a képeket, némelyik modult frissítettem, a képeket illetve a leírásokat hozzá, valamit megpróbálom némelyiket kiegészíteni képekkel. Például a tetoválási menüpont is frissül képek és leírás terén, illetve a szinkronhangok modul is frissült egy kicsit. A régiekhez visszatérve, nem tudom érdekel-e titeket még de találtam képeket Lodo ruháiról amiket a koncerten viselt, még 2015-ben a Lodovica World Tour-on. Azokat szerintem még kiegészítem képekkel. Remélem tetszeni fog. A linkeket hozom, amint kész vagyok vele. 
 

A frissült modulok: Lodo style Tetoválása

2018.05.21. 16:08, Lili

Radio Italia műsor, Run kislemez

Sziasztok!

Sajnos a galériára nem sikerült megoldást találnom, így úgy marad ahogy most van, sajnálom, nem így terveztem sajnos figyelmetlen vagyok. De azért a maradandó képeket feltöltöttem. Először is a régebbi hírt teszem alulra és az újabbat felülre, másjust 15-én Lodo részt vett a Radio Italia műsorában, ahol az Italia's Got Talentről beszélgettek. Erről pótóltam a képet, valamit amíg várunk az új Una Canzone Per Me győztes dalra ami ma fog debütálni, addig feltöltöttem a hozzá készült borítóképet a galériába, valamint egy rövidke betekintőt is kaptunk a klipből. 
 
Run kislemez borító
 
Ddb18ewXUAAtRot.jpg   
2015.05.15 - Radio Italia (Italia's Got Talent)
 
DdRbTFpWkAALKKy.jpg DdRbR42XkAAUzaR.jpg DdRbNITXkAIvj6c.jpg DdRbMCvXUAAjGZA_28129.jpg
 
Run klip előzetes
 
 

Lodovica Comello (@lodocomello) által megosztott bejegyzés,

 

2018.05.21. 12:48, Lili
 

A saját horoszkóp ismeretébõl felismerhetõ sok más eddig nem is gyanított képesség, ami szerint jobbá tehetjük életünket    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság Minden más illúzió    *****    https://nyerj-autot.hu/uid/yKTEgg7MwdrJZGRk NYERJ AUTÓT!    *****    NYERJ AUTÓT! Nincsenek további feltételek: ha regisztráltál, akkor nyerhetsz. Minél több sorsjegyed van, annál nagyobb eséllyel vagy nyerõ. Ha nyertél, Tiéd az aut&oacu    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    Döntsük meg a korábbi rekordot! KATT KATT KATT KATT a Digimonweb rád vár!!! KATT KATT KATT    *****    &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; Silhouette in the Darkness &#10070; The Vampire Diaries & The Originals, egy csipetnyi Pokollal &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070;    *****    Asztrológiai tanacsadás egy konkrét kérdésre a Kérdõasztrológia HORARY segítségével és ezen TUDÁS OKTATÁSA, CSAK NÁLAM!    *****    Ebertin: Kozmobiológia címû asztrológiai könyve CSAK NÁLAM! PDF formátumban megrendelhetõ!    *****    Luxus lakások, medencés üdülõk, Eladó ingatlanok Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton    *****    Napi meditációk &#8211; és egyéb ezoterikus olvasmányok, Asztrológiai cikkek, érdekességek az okkult világból    *****    A gyógyító bioenergia titka    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Tanuld velem az asztrológiát, a kérdõ horoszkóp értékelését is! Profi tananyaggal segítelek!    *****    A horoszkópunk ismerete, hatalmas lehetõségeket kínálhat döntéseinkben. Rendeld meg most és 3 év elõrejelzés ajándék!!!    *****    Bármilyen rák betegség heteken belül gyógyítható    *****    Legpontosabb egészségügyi és párkapcsolat horoszkóp elemzés, csak nálam! KERESS BIZALOMMAL!    *****    ÁGICA ÉLETMÓDVÁLTÁSA, UPDATE RENDSZERERL! HA ÉRDEKEL TARTS VELEM!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába!    *****    NYITÁS -> ÉLETMÓDVÁLTÁS ÁGICÁVAL & UPDATE VILÁG <- NYITÁS    *****    JÓK ÉS ROSSZAK ISKOLÁJA - ismerd meg a részleteket a mesérõl